ArtikelRoutebeschrijving

 

AUTO

Vanuit Amsterdam en Amersfoort (vanaf de A1)
Neem de A1 richting AMERSFOORT. Neem afrit 9 HILVERSUM/LAREN/MEDIA PARK (N525) en ga aan het einde van de afrit linksaf. U rijdt nu op de Hilversumseweg. Deze weg gaat over in de Larenseweg. Volg de borden Mediapark. Deze weg blijft u volgen tot voorbij het spoorviaduct. Hierna slaat u rechtsaf de Sumatralaan in. Rij door tot aan de rotonde en ga rechtdoor de Lage Naarderweg op. (U negeert de hoofdingang van het Mediapark.) Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u weer linksaf, dit is de Witte Kruislaan (op de hoek ziet u een rietgedekt huisje). Na ca. 50 meter ziet u rechts de inrit van Radio Nederland Wereldomroep.

 

Vanuit Utrecht (vanaf de A 27)
Neem de A27 richting HILVERSUM. Neem afrit 33 HILVERSUM. Ga aan het einde van de afrit
rechtsaf het Oostereind op (N201). Deze weg gaat over in de Oosterengweg. Sla rechtsaf bij de Kamerlingh Onnesweg. Blijf deze weg volgen tot aan de rotonde (Den Uylplein). Deze weg blijft u volgen tot voorbij het spoorviaduct. Hierna slaat u rechtsaf de Sumatralaan in. Rij door tot aan de rotonde en ga rechtdoor de Lage Naarderweg op. (U negeert de hoofdingang van het Mediapark.) Bij de eerstvolgende stoplichten gaat u weer linksaf, dit is de Witte Kruislaan (op de hoek ziet u het een rietgedekt huisje). Na ca. 50 meter ziet u rechts de inrit van Radio Nederland Wereldomroep.

 

TREIN
U stapt uit op station Hilversum Noord. Neem de uitgang aan de kant van het Mediapark (Mies Bouman Boulevard). Let op: komt u uit de richting van Centraal Station Hilversum en maakt u gebruik van de traverse, ga dan direct na oversteken van het spoor via de trap naar beneden. Ga vervolgens rechtsaf en loop langs de weg parallel aan de spoorweg tot aan de stoplichten (op de hoek ziet u een rietgedekt huisje). Daar gaat u linksaf de Witte Kruislaan in. Na ca. 50 meter ziet u rechts de inrit van Radio Nederland Wereldomroep.

Vanaf het station is het ongeveer 10 minuten lopen.

 

BUS
Vanaf het Centraal Station Hilversum en Hilversum Noord neemt u Connexxion-bus 107 richting Huizen. U stapt uit bij de halte ‘Mediapark Noord' op de Lage Naarderweg en loopt naar de stoplichten (op de hoek ziet u een rietgedekt huisje). Ga bij de stoplichten linksaf de Witte Kruislaan in. Na ca. 50 meter ziet u het gebouw van Radio Nederland Wereldomroep aan uw rechterhand.Grotere kaart weergeven